Барселона продължава да вилнее от началото на сезона в Ла

...
Барселона продължава да вилнее от началото на сезона в Ла
Коментари Харесай

Барселона се развилня срещу пореден съперник в Ла Лига

Барселона продължава да вилнее от началото на сезона в Ла Лига. Селекцията на Ханзи Флик сътвори голов рецитал против Виляреал след 5:1 в мач от шестия кръг.

На стадион „ Де Ла Серамика “ Роберт Левандовски и Рафиня се разписаха на два пъти за каталунците, а Пабло Торе добави листата на реализаторите с едно попадение. От своя страна Айосе Перес отсрами „ жълтата подводница “ с един гол. „ Блаугранас “ имаха късмет да създадат триумфа си още по-изразителен, само че Левандовски пропусна дузпа. Това обаче не избави домакините от първа неверна стъпка през сезона в испанския хайлайф. Все отново „ лос кулес “ си потеглиха обезпокоени, защото Марк Андре получи травма.

По този метод каталунците към момента не знаят какво е загуба през 2024/2025 и може да се похвали с цялостен актив от шест победи, като не престават да се намират еднолично на върха с 18 точки, а футболистите на Марселино са пети с 11. В идващия кръг „ блаугранас “ ще бъдат домакини на Хетафе на 25 септември (сряда), до момента в който „ жълтата подводница “ ще гостува на Еспаньол ден по-късно.

FINAL 1-5

¡Contundente victoria del en el Estadio de La Cerámica!
— LALIGA (@LaLiga)
Гостите започнаха с головете малко след началото, като Ямин Ямал, Рафиня и Педри се разминаха с попадението, само че в 20-та минута Роберт Левандовски порази задачата след подаване на Пабло Торе. 15 минути по-късно полякът се разписа за повторно след рикошет. Домакините демонстрираха зъби и в 38-та минута Айосе Перес бе прецизен на празна врата за 1:2, а двата тима се отдръпнаха при този резултат.



При подновяването на играта каталунците си върнаха самочувствието, защото означиха втори гол. Негов създател стана Торе, който имаше и късмет, че топката се отклони в тялото на Логан Коща в 58-та минута. Левандовски още веднъж подсети за себе си в 67-та. Ямал бе фаулиран и ВАР се намеси, с цел да бъде отсъдена дузпа, при която полският нападател удари гредата.

Рафиня също не пропусна да се развихри в 75-та минута, когато означи четвъртия гол в мача. 8 минути по-късно Ямал асистира точно на бразилеца, който осъществя втория си гол и постави завършек на рецитала от страна на „ лос кулес “.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР