Барселона привлече талантливия нападател на Славия Георги Ангелов. Новината е

...
Барселона привлече талантливия нападател на Славия Георги Ангелов. Новината е
Коментари Харесай

Барселона привлече 9-годишния Гого от Славия

Барселона притегли надарения нападател на Славия Георги Ангелов. Новината е на " Проспорт ". Гого бе фантазия на всички школи с искания у нас, само че след двуседмични проби в каталунската столица бе одобрен и от 12 септември започва в академията на великия клуб.

Гого е зодия Овен, роден на 28 март 2008 година През последните две години бе дежурен голмайстор или най-хубав нападател на шампионатите, в които участваше, прецизира уеб сайтът.

Любопитен факт е, че той не е от спортно семейство. Неговият татко лекар Александър Ангелов е един от най-уважаваните очни лекари. Заедно със своята брачна половинка - лекар Венелина Милева, сътвориха извънредно авторитетната клиника " Ресбиомед " в София.

Гого има по-голяма сестра Александра. Заради големия гений на дребния нападател фамилията ще се наложи да концентрира старания и да партнира с Барселона в неговото израстване посредством специфична стратегия.

Това е второто огромно самопризнание това лято за работата в школата на Славия. " Белите " продадоха младежкия национал Петко Христов във Фиорентина преди 20 дни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР