Барселона приема Виляреал в двубой от 10-ия кръг на Ла

...
Барселона приема Виляреал в двубой от 10-ия кръг на Ла
Коментари Харесай

Жълтата подводница акостира на Камп Ноу в опит да задълбочи кризата в Барселона

Барселона приема Виляреал в дуел от 10-ия кръг на Ла Лига. Мачът ще се играе тази вечер от 22:00 ч. на стадион " Камп Ноу ".

Барселона имаше добър старт на сезона, само че последните резултати на отбора бяха разочароващи. Първо беше равенството 3:3 с Интер вкъщи в Шампионска лига, като този резултат доста понижи възможностите на отбора да продължи напред в шампионата. След това възпитаниците на Шави изгубиха с 1:3 от Реал (Мадрид) на " Бернабеу " в Ел Класико. Шест позволени гола в две срещи не приказва добре за отбраната на каталунския гранд, който може да има проблеми против Виляреал в четвъртък вечер.

" Жълтата подводница " заема 7-ото място в Ла Лига с актив от 15 точки, като при възможен триумф на " Камп Ноу " ще има идентичен актив с шестия Атлетик Билбао. Тимът на Виляреал надделя Осасуна с 2:0 вкъщи и записа втора поредна победа. Виляреал позволи единствено един гол в миналите си пет срещи, тъй че играе много солидно в отбрана. Гостите имат единствено едно проваляне в миналите седем дуела във всички шампионати.

Двубоят е довечера от 22:00 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на MAX Sport 4!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР