Барселона приема Реал (Мадрид) в Ел Класико. Двубоят е днес

...
Барселона приема Реал (Мадрид) в Ел Класико. Двубоят е днес
Коментари Харесай

Време е за Ел Класико!

Барселона приема Реал (Мадрид) в Ел Класико. Двубоят е през днешния ден от 17:15 часа на " Камп Ноу " и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 4.

Към момента Реал е лидер в таблицата с 25 точки, колкото има и вторият Жирона, до момента в който първенците са трети в подреждането с точка по-малко от двата състава.
 Спортинг (Брага) - Реал (Мадрид) 1:2 в мач от Шампионската лига
Лежерен Реал (Мадрид) си поигра с огъня в Португалия

Важен триумф за " кралете " против Брага

И двата отбора взеха и мачовете си в Шампионска лига през седмицата, освен това все с по 2:1. Барса надделя украинския Шахтьор (Донецк) вкъщи, до момента в който Реал се наложи над Брага в Португалия. Кралският клуб загуби за последно преди повече от месец - визитата на градския противник Атлетико с 1:3, до момента в който каталунците към момента нямат проваляне през сезона във всички шампионати, макар че направиха две равенства в последно време в шампионата.

Общо, двата отбора са се изправяли 285 пъти между тях, като Барселона има леко преимущество в директните конфликти - 118 против 105 победи за Реал, при 62 равенства. Първият дуел сред двата колоса в Испания датира от сезон 1901/02.

Гледайте Барселона - Реал (Мадрид) директно по MAX Sport 4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР