Барселона приема Реал Мадрид в дербито на 14-ия кръг на

...
Барселона приема Реал Мадрид в дербито на 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Свирепо Ел Класико в Евролигата приковава вниманието тази вечер

Барселона приема Реал Мадрид в дербито на 14-ия кръг на Евролигата. „ Ел Класико” започва в 22:00 часа в „ Палау Блауграна” и ще се излъчва онлайн по MAX Sport 2.

Двата гранда влизат в конфликта като водачи във краткотрайното класиране. Те имат еднакъв баланс – 11 победи и 2 провали досега.

Каталунците са в серия от 5 следващи триумфа в шампионата, като последният пристигна извънредно трагично – 93:95 след продължения като посетител на настоящия първенец Анадолу Ефес. „ Белите” влизат в дербито след 11 триумфа подред и общо шест в Евролигата.

За домакините под въпрос ще е гардът Ник Калатес. Треньорът Шарунас Ясикевичус ще разчита, че Никола Миротич ще поведе съотборниците си против родния си отбор. В последно време в страхотна форма се намира и турският център Сертач Шанлъ. Гардът Нико Лапровитола пък ще желае да се потвърди против някогашния си отбор.

В редиците на „ кралете” няма контузени баскетболисти. Треньорът Пабло Ласо разполага с необятен състав, в който личат имената на френските национали Гершон Ябуселе, Венсан Поарие и Тома Юртел.

В началото на сезона Реал Мадрид се наложи с 88:83 над Барселона за Суперкупата на Испания. Тогава над всички беше Серхио Лул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР