Барселона приема Леванте по-късно тази вечер в мач от 35-ия

...
Барселона приема Леванте по-късно тази вечер в мач от 35-ия
Коментари Харесай

Ще вдигнат ли днес титлата Лео Меси и компания?

Барселона приема Леванте по-късно довечера в мач от 35-ия кръг, а след този дуел каталунците могат да вдигнат купата в Ла Лига. Условието това да се случи е момчетата на Ернесто Валверде да повторят резултата, който ще запише преследвача им Атлетико Мадрид в срещата си с Валядолид. По този метод в оставащите по-късно 3 кръга „ блаугранас “ ще бъдат недостижими на върха.

В момента разликата сред каталунците и „ дюшекчиите “ е 9 точки, като Барса има преимущество от директните дуели. При неуспех на столичани, „ блаугранас “ могат да станат първенци и без игра.

„ Имаме опция да станем първенец, желаеме да се възползваме от това. Ако Атлетико се провали, няма да върша промени по състава. Най-вече от почитание към играчите. Атлетико е огромен съперник, държи ни напрегнат до края “, съобщи наставникът на Барселона Ернесто Валверде и добави: „ Надяваме се против Леванте да бъде един празник “.

Ако Меси и компания си подсигуряват предварително купата, те ще бъдат наградени още довечера . При триумф за каталунския гранд, това ще бъде негова 26-ата купа в историята, както и осми трофей от шампионата в последните 11 години.

Валверде: След мача с Леванте би трябвало да честваме

С оглед очертаващата се опция, „ блаугранас “ са готови със специфична стратегия за след мача. Ако крайната развръзка на шампионата не се отсрочи, от Барселона са подготвили шоу и заря, както си шампионски фланелки.

Иначе Барса продължава да се бори на още два фронта. Отборът е на полуфинал в Шампионската лига, където ще мери сили с Ливърпул, а на 25 май ще играе край за Купата на Краля против Валенсия.

Срещата на Барселона с Леванте е на „ Камп Ноу “ довечера от 21.45 часа. Атлетико Мадрид играе по-рано, момчетата на Диего Симеоне одобряват Валядолид от 17.15 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР