Барселона предвкусва титлата в Примера след победа с 2:0 над

...
Барселона предвкусва титлата в Примера след победа с 2:0 над
Коментари Харесай

Барселона вече докосва титлата в Испания

Барселона предвкусва купата в Примера след победа с 2:0 над директния си съперник за короната Атлетико (Мадрид). И двете попадения за каталунците паднаха в последните минути на зрелищния дуел на "Камп Ноу ".

Суарес се разписа за днешния триумф в 85-ата минута, а две минути по-късно Лео Меси оформи крайното 2:0.

Двубоят стартира с осезателен напън на домакините, които търсеха попадение още в ранните минути. До такова не се стигна, само че напрежението за гостите от Мадрид си сподели думата и бурният Диего Коста получи пряк червен картон за реплики към съдията в 28-ата минута.

До края на полувремето не се случи нищо кой знае какъв брой забавно и двата отбора се отдръпнаха при нулево тъждество на почивката.

Второто полувреме стартира още веднъж по-активно за "блаугранас ", които към този момент имаха числено преимущество. Те натиснаха, само че с пропуски пред вратата на Облак се регистрираха поредно Суарес, Меси и Малком.

Все отново хубавичко отбрана на Атлетико се пропука в 85-ата минута. Суарес овладя към границата на наказателното поле и с доста акуратен изстрел откри резултата.

Две минути по-късно Лео Меси реши всичко след самостоятелен рейд и превъзходен гол.

С триумфа в този мач Барселона към този момент вижда купата, защото се намира на първото място със 73 точки, притежавайки 11 повече от днешния си противник, който е втори. Това е по този начин 7 кръга преди края в Примера. На трето място пък е Реал (Мадрид) с 60 пункта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР