Барселона прави всичко възможно да продаде Усман Дембеле, а на

...
Барселона прави всичко възможно да продаде Усман Дембеле, а на
Коментари Харесай

ПСЖ ще отървава Барселона от Дембеле

Барселона прави всичко допустимо да продаде Усман Дембеле, а на челно място измежду претендентите за подписа на крилото е Пари Сен Жермен. Парижани желаят да разполагат с повече френски футболисти в състава си и гледат на Дембеле като отлична инвестиция в дълготраен проект. В клуба не се тормозят и от честите мускулни травми на нападателя, като смятат, че те са свързани с растежа на организма и няма да му основават проблеми отсега нататък.

Не е за занемаряване и фактът, че треньор на ПСЖ е Томас Тухел, който познава чудесно Дембеле от взаимната им работа в Борусия (Дортмунд). Германецът е уверен, че под негово управление фланговият футболист ще продължи да прогресира.

В Барса са разочаровани от представянето на Дембеле, който беше притеглен за 100 млн. евро преди три години, само че по този начин и не съумя да се наложи в състава. Травмите не са единствената причина, а французинът постоянно ядосва шефовете на клуба и с изцепките си отвън терена. Преди два дни TMW написа, че на " Камп Ноу " към този момент чакат предложения за Дембеле и са подготвени да го продадат за 42 млн. евро, само че с концепцията да се освободят от огромната му заплата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР