Барселона прави всичко по силите си да си гарантира привличането

...
Барселона прави всичко по силите си да си гарантира привличането
Коментари Харесай

Барса настоява за ас на Манчестър Сити

Барселона прави всичко по силите си да си подсигурява привличането на халфа Илкай Гюндоган от Манчестър Сити. Договорът на германеца изтича и каталунците към този момент водят договаряния с него да подпише като свободен сътрудник. В последните дни диалозите сред двете страни са станали по-интензивни, защото на " Камп Ноу " желаят да завършват договорката допустимо най-скоро, оповестява " Атлетик ".
Чави доста държи да притегли умел плеймейкър, който да се конкурира с Педри в средата на терена. Първият избор на Барса бе различен състезател на Манчестър Сити в лицето на Бернардо Силва, само че неговото привличане ще е много мъчно поради тежката финансова обстановка, в която клубът се намира. Именно поради това каталунците пренасочиха напъните си към Гюндоган, за който няма потребност да заплащат трансферна сума.
По всичко проличава, че 32-годишният немец е решил да напусне " Етихад ", защото досега не е постигнал съглашение с Ман Сити за удължение на контракта си. Освен от страна на Барселона, интерес към него има и от Ювентус и Галатасарай, само че сякаш каталунците са най-настоятелни и шансът да поеме в посока " Камп Ноу " е максимален.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР