Барселона постигна много драматична победа с 3:2 в домакинството си

...
Барселона постигна много драматична победа с 3:2 в домакинството си
Коментари Харесай

Барселона се измъчи, но победи Селта след драматичен обрат

Барселона реализира доста трагична победа с 3:2 в семейството си против Селта Виго в дуел от петия кръг на испанската Ла Лига. Шампионите изоставаха с 0:2 в самия завършек на второто полувреме, само че съумяха да създадат незабравим поврат, който им обезпечи 16 точки на върха във краткотрайното класиране.

Галисийците взеха преднина в резултата посредством Йорген Ларсен, който беше прецизен след 19 минути игра на олимпийския стадион. Последваха пропуски за Барса, а в 76-ата минута Анастасиос Довикас също се разписа във вратата на " синьо-червените " след бърза контра.

В идващите минути домакините натиснаха своя противник и демонстрираха по-сериозна централизация пред гола.

Роберт Левандовски сподели международната си класа и върна един гол в 81-ата минута след подаване на Жоао Феликс. Полският нападател изравни единствено пет минути по-късно, като този път асистенцията беше на Жоао Кансело.

Минута преди края на постоянното време Гави центрира за Кансело, който от близко осъществя победния гол за Барселона за наслада на 45 хиляди ентусиасти.

Селта остана на 17-та позиция в класирането досега.

По-късно през днешния ден е срещата сред Алмерия и Валенсия. В неделя Реал Мадрид, който има цялостен актив от 15 точки, гостува на градския си противник Атлетико Мадрид.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР