Барселона посреща Реал Мадрид от 22:00 часа в реванша помежду

...
Барселона посреща Реал Мадрид от 22:00 часа в реванша помежду
Коментари Харесай

Барселона - Реал Мадрид, без изненади в състава на белите

Барселона посреща Реал Мадрид от 22:00 часа в реванша посред им от полуфиналите за Купата на краля. Каталунците завоюваха първия мач с 1:0 и са в ролята на любимец за класиране на финала. Място в директния спор за трофея към този момент си обезпечи отборът на Осасуна, който нощес отстрани Атлетик Билбао след продължения.

Това ще е петото и последно за сезона издание на Ел Класико. В предходните 4 Барса записа три следващи победи, в това число с 2:1 ная " Камп Ноу " единствено преди две седмици, когато на процедура си подсигурява купата в Ла Лига. Реал отстъпи на каталунците и въф финала за Суперкупата на Испания, а през днешния ден ще се опита да спре " блаугранас " към требъл на домашната сцена.

По традиция кралският клуб разгласи стартовия си състав цели два часа преди началото на дуела. В 11-те на Карло Анчелоти няма изненади. Атаката ще води Карим Бензема, а по двата фланга ще му оказват помощ Винисиус Жуниор и Родриго. Тримата в средата на терена са Лука Модрич, Тони Кроос и Федерико Валверде, а в центъра на отбраната стартира Дейвид Алаба, който за последно беше титуляр в реванша от осминафиналите на Шампионската лига против Ливърпул. Другите бранители пред Тибо Куртоа са Даниел Карвахал, Едер Милитао и Едуардо Камавинга. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР