Барселона посреща Манчестър Юнайтед в първи мач от плейофния кръг

...
Барселона посреща Манчестър Юнайтед в първи мач от плейофния кръг
Коментари Харесай

Барселона и Манчестър Юнайтед се изправят един срещу друг в сблъсък на титани

Барселона посреща Манчестър Юнайтед в първи мач от плейофния кръг на шампионата Лига Европа. Сблъсъкът на „ Камп Ноу “ е през днешния ден, 16 февруари, от 19:45 часа българско време. Двата колоса влизат в срещата в страхотна форма .
Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг.
Каталунците нямат загуба в последните си 16 мача във всички шампионати, като завоюваха Суперкупата на Испания този сезон и водят безапелационно в Ла Лига с 8 точки разлика пред втория и настоящ първенец Реал Мадрид. От своя страна „ алените дяволи “ са трети във Висшата лига, на пет точки от водача Манчестър Сити. До мача сред Барселона и Манчестър Юнайтед се стигна, откакто „ блаугранас “ не съумяха да прескочат груповата фаза в Шампионската лига, оставайки трети в група с Байерн Мюнхен и Интер, а манчестърци завършиха на второ място в групата си в Лига Европа, изместени от Реал Сосиедад единствено с един гол по-добра голова разлика в интерес на испанците.

Мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг бе безапелационен, че конфликтът с Барса е заслужен за край на шампионата . „ Мисля, че и ние, и Барселона предпочитахме да играем този мач на финала. Очакваме с неспокойствие дуела с тях, срещата ще бъде страхотна. Надявам се всички да са здрави и за двата тима, тъй че да забележим дуел на най-високо равнище. Като състезател се удивлявам на Шави. Барселона, методът, по който те играха с него…той бе толкоз значима част от състава, вижда се, че с философията, която носи, това е неговата Барселона. Наистина одобрявам неговия тим, атакуващият жанр на игра. Мисля, че ще бъде положително предизвикателство сред Манчестър Юнайтед и Барселона “, разяснява нидерландецът.

Колегата му от отсрещната страна Шави Ернандес също се изрече ласкаво за някогашния треньор на Аякс . „ Тен Хаг е страховит треньор. Да преобърнеш обстановката в Манчестър Юнайтед не беше елементарно и той го прави сполучливо сега. Това е впечатляващ дуел за почитателите, двата тима влизат в мача в най-хубавата си форма през сезона. Тен Хаг промени лицето на техния отбор. Те разполагат с доста оръжия. Ще бъде мач с доста интензитет, тимовете от Висшата лига постоянно са доста физически. Те са топ противник в Европа, ще бъде страховит мач “, сподели някогашният халф на Барса, който е наясно и със опасността от Маркъс Рашфорд – британският национал има 13 гола в последните си 15 мача във всички шампионати. „ Той е доста бърз, има отличен дрибъл, може да се надиграва един на един, в преходите е доста рисков. Трябва да внимаваме за всеки един от техните футболисти, само че Рашфорд е един от най-опасните играчи в Европа “, добави Шави.
Наставникът на каталунците Шави.
Италианска бригада ще управлява срещата на „ Камп Ноу “. Главен арбитър на конфликта ще бъде Маурицио Мариани, а негови помощници ще бъдат Даниеле Биндони и Алберто Тегони. За четвърти арбитър е назначен Симоне Содза, а на ВАР-а ще оперират Масимилиано Ирати и Лука Пайрето. Реваншът сред двата гранда е идващия четвъртък, 23 февруари, на „ Олд Трафорд “ от 22:00 часа б.в. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР