Барселона победи с 1:0 Реал Мадрид в контрола в Лас

...
Барселона победи с 1:0 Реал Мадрид в контрола в Лас
Коментари Харесай

Рафиня герой за Барса срещу Реал в Лас Вегас

Барселона победи с 1:0 Реал Мадрид в контрола в Лас Вегас. Мачът бе част от американското турне на двата тима. В воин за каталунците се трансформира новото попълнение Рафиня.

Това бе 34-ата контрола сред двата колоса на испанския футбол, само че едвам втората за последните 31 години. За последно подобен мач имаше преди пет години, още веднъж като част от американското турне, само че тогава в Маями. Каталунците записаха победа №20 в тях, равенствата са 10, а Реал е единствено с 4 триумфа.

За каталунците като титуляр дебютира новата суперзвезда на отбора Роберт Левандовски, само че шоуто открадна друго ново попълнение. Това бе Рафиня, който в 27-ата минута с мощен удар с левия крайник вкара неповторим гол.

Малко по-късно Левандовски беше покрай второ попадение за Барселона, само че ударът му беше блокиран от Дейвид Алаба.

Пет минути преди края пред Дембеле се откри отлична опция за гол, само че Куртоа още веднъж се оказа последната бариера, като отрази удара му. В самия завършек на срещата Мариано пропусна да изравни за Реал. Последваха две положителни благоприятни условия за Барселона и резултатът остана неизменен. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР