Барселона победи Реал Сосиедад с минималното 1:0 в мач от

...
Барселона победи Реал Сосиедад с минималното 1:0 в мач от
Коментари Харесай

Барселона спечели гостуването си на Реал Сосиедад с гол в добавеното време

Барселона победи Реал Сосиедад с минималното 1:0 в мач от 12-ия кръг на Ла Лига. Роналд Араухо се разписа в предпоследната минута от дуела.

През първото полувреме на стадион " Реале Арена " в Сан Себастиан домакините сътвориха редица рискови положения пред вратата на Марк-Андре тер Щеген. От своя страна вратарят на каталунците се оправи с изстрели на Андер Баренечеа, Айхен Муньос, Такефуса Кубо и Мартин Зубименди.

След паузата възпитаниците на Иманол Алгуасил продължиха да нападат противниковата врата. Стражът на първенците обаче за следващ път се намеси, с цел да отрази удар на Андер Баренечеа.

В заключителните минути на конфликта играчите на Шави Ернандес упражниха сериозен напън в напред във времето. Алекс Ремиро отрази шут от отдалеченост на Роналд Араухо, а в добавеното време Педри се озова очи в очи с противниковия пазач, само че вратарят избави.

В предпоследната минута от срещата гостите откраднаха трите точки. Роналд Араухо засече с глава центриране в наказателното поле на лятното попълнение Илкай Гюндоган. Първоначално попадението бе анулирано поради засада, само че след намесата на ВАР голът бе зачетен.

Барселона се изкачи до 3-ата позиция в класирането с актив от 27 пункта. Реал Сосиедад остава на 6-ото място в подреждането с 19 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР