Барселона победи Реал Мадрид с 3:0 в контрола, играна в

...
Барселона победи Реал Мадрид с 3:0 в контрола, играна в
Коментари Харесай

Барселона би Реал с 3:0 в контрола – ВИДЕО


Барселона победи Реал Мадрид с 3:0 в контрола, играна в Арлингтън, Съединени американски щати пред 82 000 души. Резултатът обаче не отразява тъкмо случилото се на терена – Реал удари пет греди и изпусна дузпа.

Новото попълнение на Барселона Ориел Ромеу удари греда още в четвъртата минута. В 15-ата минута Усман Дембеле се разписа след подаване на Педри. После Винисиус Жуниор изпусна дузпа, удряйки греда, а Реал – още няколко шанса да изравни.

След паузата дуелът продължи да бъде оспорван, а Барса вкара два гола в края. Преди това Чуамени и Белингам удариха греди за Реал. Иначе в 85-ата минута се разписа Фермин Марин, а в продължението – Феран Торес.

„ Мачът беше равносилен. Резултатът е удобен, само че това не значи, че направихме страховит мач. Винаги е по-добре да побеждаваш и аз съм благополучен, само че ние към момента се готвим за сезона “, разяснява треньорът на каталунците Шави.

„ Мисля, че в никакъв случай не ми се е случвало. Изглеждаше, че има стена на вратата на Барса. Играта беше добра, натиснахме, имахме благоприятни условия, мобилност… Накрая бяхме доста офанзивни и това ни коства два гола “, сподели.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР