"Барселона" победи "Реал" Мадрид с 3:0 като гост в голямото

...
"Барселона" победи "Реал" Мадрид с 3:0 като гост в голямото
Коментари Харесай

Барса изнесе урок на Реал в Ел Класико

"Барселона " победи "Реал " Мадрид с 3:0 като посетител в огромното дерби на испанския футбол.

Успехът на "Бернабеу " утвърди Барса на върха в класирането и на процедура отхвърли Реал от борбата за купата, откакто разликата сред двата тима стана 14 точки.

"Реал " стартира по-настойчиво и още във 2-а минута Кристиано Роналдо прати топката в мрежата, само че попадението бе анулирано поради засада. Малко по-късно още веднъж Роналдо бе на върха на офанзивата, само че се размина с топката и не съумя да нанесе завършващ удар.

"Барселона " последователно изравни играта и в 30-а минута Паулиньо стреля рисково, само че Кейлор Навас избави.

След почивката "Барса " доминираше и нанесе тежък удар на огромния си противник посред Мадрид. Началото сложи Луис Суарес в 54-а минута. Атаката стартира Иван Ракитич, който проби през центъра, подаде на дясно на Роберто, който с едно допиране откри Суарес в наказателното поле и уругваецът не сгреши - 1:0 за "Барселона ".

Интригата в мача завърши в 64-а минута. Дани Карвахал мазета с ръка топката в наказателното поле и реферът му сподели червен картон и отсъди дузпа за "Барселона ". Лионел Меси стреля неспасяемо от бялата точка и вкара втори гол за каталунците.

Гостите направляваха играта до края и съумяха да стигнат до типичен триумф в "Ел Класико ", откакто преди малко влезлият в игра Алейш Видал получи пас от Меси и от 10-ина метра промуши топката в мрежата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР