Барселона победи Реал Мадрид с 2:1 и направи огромна крачка

...
Барселона победи Реал Мадрид с 2:1 и направи огромна крачка
Коментари Харесай

Барселона победи Реал в драматично Ел Класико

Барселона победи Реал Мадрид с 2:1 и направи голяма крачка към купата в Ла Лига. Каталунците към този момент водят с 12 точки на Белия балет, а до края остават 12 кръга. Успехът пристигна по трагичен метод – с анулиран гол за в края и победно попадение в добавеното време. Барселона взе Ел Класико за трети път подред. Следващото издание е след паузата за купата, като отборът на Карло Анчелоти има да навакса гол пасив.

Кралския клуб поведе още в деветата минута, откакто Араухо прати топката в личната си мрежа. Това е едвам девети гол, който отборът на Шави позволи в Ла Лига. Барселона изравни в 45-ата минута с помощта на Серхи Роберто.

В 81-ата минута Реал празнуваше, тъй като Марко Асенсио прати топката в мрежата. ВАР обаче се намеси и отсъди, че Асенсио е в засада и анулира попадението.

Във втората минута на добавеното време Барселона вкара за 2:1. Левандовски изведе Балде отляво, той центрира, а Франк Кеси заби топката в мрежата. Това е първи гол на халфа за каталунците. И попадение номер 3000 за отбора на „ Камп Ноу “ в Ла Лига.

До края имаше и изблик на нерви след конфликт сред Ансу Фати и Дани Себайос, само че без да се стига до освен това от леко боричкане.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР