Барселона победи Манчестър Юнайтед с 1:0 в контрола на стадион

...
Барселона победи Манчестър Юнайтед с 1:0 в контрола на стадион
Коментари Харесай

Барселона се справи с Манчестър Юнайтед

Барселона победи Манчестър Юнайтед с 1:0 в контрола на стадион "Федекс Фийлд " в Мериленд (САЩ). Срещата бе от приятелския шампионат International Champions Cup, а победният гол осъществя Неймар (31), който продължава да се вихри по американските терени и в това време е спряган за възможен трансфер в ПСЖ. Сами преди няколко дни бразилецът вкара и двата гола за триумфа на каталунците против италианския първенец Ювентус (2:1) в друга инспекция от същия шампионат.

"Червените дяволи " започнаха по-активно и имаха своите шансове за гол, пропилени Рашфорд, Лукаку и Погба. В същото време вратарят им Де Хеа отрази удари на Неймар, Меси и Луис Суарес.

В 31-ата минута Лионел Меси подаде към Неймар в наказателното поле. Защитник на Юнайтед се опита да пресече паса, само че бразилецът овладя топката, завъртя се и преодоля Давид де Хеа за 1:0.

На почивката и двата тима направиха куп смени, а атомното трио на каталунците също бе сменено, както и вратарят на англичаните Де Хеа. Ернесто Валверде извърши общо 10 смени, а Жозе Моуриньо направи пет промени в състава си.

Марсиал, Перейра и Погба имаха положителни благоприятни условия за Юнайтед през втората част, а Пако Алкасер и Луис Суарес пропуснаха за каталунците.

В последна сметка американското турне за Манчестър Юнайтед приключи със загуба, а на Барса следва "Ел Класико " против Реал (Мадрид) на 30 юли в Маями.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР