Барселона победи Кадис с 2:0 в мач от втория кръг

...
Барселона победи Кадис с 2:0 в мач от втория кръг
Коментари Харесай

Барселона се наложи над Кадис с два гола в края

Барселона победи Кадис с 2:0 в мач от втория кръг на Ла Лига. Педри и резервата Феран Торес означиха головете, които пристигнаха в последните 15 минути на дуела.

През първото полувреме Херемиас Ледесма отрази изстрели на Ламин Ямал и Жул Кунде, а Марк-Андре тер Щеген избави удар на Роджър Марти.

След почивката каталунците продължиха да нападат. Гави засече с глава центриране от ъглов удар, само че стреля в напречната греда.

Гави откри резултата в 82-рата минута. Гюндоган изведе своя съотборник в наказателното поле. Полузащитникът стреля от придвижване за 1:0.

Възпитаниците на Шави Ернандес търсеха втори гол, с който да затворят срещата. Попадение на Ансу Фати бе анулирано заради засада.

Феран Торес подпечата успеха за домакините на Олимпийския стадион в Барселона в добавеното време. Испанецът бе изведен самичък против вратаря от Роберт Левандовски, с цел да оформи крайния резултат.

Барселона заема 5-ата позиция в класирането с актив от 4 пункта. Кадис се намира на 11-ото място в подреждането с 3 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР