Барселона победи Борусия (Дортмунд) с 3:1 в пети мач от

...
Барселона победи Борусия (Дортмунд) с 3:1 в пети мач от
Коментари Харесай

Суарес, Меси и Гризман пратиха Барса на 1/8-финал

Барселона победи Борусия (Дортмунд) с 3:1 в пети мач от група " F " на Шампионската лига. С триумфа каталунците си гарантиха първото място в групата и продължаването на 1/8-финалите.
 Барселона - Борусия (Дортмунд) 3:1, Санчо бележи за гостите онлайн
Барселона - Борусия (Дортмунд) 3:1, Санчо бележи за гостите

Главен арбитър на срещата е Клеман Тюрпен

Още във втората минута се наложи на Юмтити да избие топката съвсем от голлинията, откакто Иван Ракитич сбърка. След това Барселона се настани в половината на германците, само че безредните дейности на отбора на Ернесто Валверде не успяваха да основат рискова обстановка пред Бюрки. В 22-ата минута попадение на Луис Суарес вярно бе анулирано поради засада.
 Снимка 454863
Източник:

В 26-ата минута Усман Дембеле за следващ път се контузи и бе сменен от своя съотечественик Антоан Гризман.

Три минути по-късно някогашният състезател на Атлетико (Мадрид) подаде към Лионел Меси, който с едно допиране прати топката към Луис Суарес и уругваецът откри резултата.
 Снимка 454861
Източник:

Четири минути по-късно Матс Хумелс позволи груба неточност, която докара до втори гол във вратата на Бюрки. Този път негов създател стана Лионел Меси, а Суарес му асистира.
 Снимка 454859
Източник:

В 43-ата минута Ашраф Хакими опита да изненада Марк-Андре тер Щеген с изстрел от отдалеченост, само че той бе много неакуратен.

Малко след подновяването на играта Лионел Меси получи жълт картон за симулация. Аржентинецът падна в наказателното поле, само че незабавно се изправи и сподели, че няма нарушаване против него, все пак Клеман Тюрпен го предизвести публично. В 59-ата минута Тер Щеген се намеси подобоващо след изстрел на Юлиан Бранд. Седем минути по-късно Меси надскочи Пишчек и стреля с глава, само че не откри очертанията на вратата. Минута по-късно резултатът към този момент бе 3:0, откакто и третото острие на каталунците се разписа. Гризман получи ужасно дълго подаване от Меси, изпревари Пишчек и с диагонален изстрел прати топката в мрежата на Бюрки.

В 75-ата минута Барселона получи правото да извърши свободен удар. Зад топката, несъмнено, застана Лионел Меси, който удари горната греда с шута си.

В 76-ата минута Джейдън Санчо вкара почетното попадение за Борусия. Младокът имаше време да овладее топката, да си я настройки и с компактен шут да я изпрати в мрежата на Тер Щеген. Десетина минути по-късно още веднъж Санчо стреля от границата на наказателното поле, само че немският пазач на каталунците се разтегна оптимално и топката стигна единствено до гредата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР