Барселона победи Борусия Дортмунд с 3:1 в мач от група

...
Барселона победи Борусия Дортмунд с 3:1 в мач от група
Коментари Харесай

Меси с гол, две асистенции и... симулация в своя мач №700 за "Барселона"

" Барселона " победи " Борусия " Дортмунд с 3:1 в мач от група 5 на Шампионската лига и се класира за осминафиналите на шампионата. В воин за каталунците се трансформира звездата на каталунците Лионел Меси, за който мачът бе юбилейния седемстотен със синьо-червения екип.

Меси към този момент има впечатляващите 612 гола и 235 асистенции за " Барселона ". Разписвал се е по един път в 217 срещи, по два пъти в 125 и е осъществил 40 хеттрика. Той има също четири мача с по 4 гола и един с 5. Петкратният притежател на " Златната топка " е най-титулуваният състезател на " блаугранас ", с които е спечелил 34 трофея - 10 трофеи на Испания, 4 купи от Шампионската лига и 6 Купи на краля.

Тази вечер аржентинският талант асистира на Луис Суарес за 1:0 в 29, четири минути по-късно удвои задатъка на " Барселона ", преди да подаде на влезлия като запаса Антоан Гризман за 3:0 в 67'. Меси обаче получи и жълт картон за симулация в 51', когато опита да си изпроси дузпа.

За " Борусия " Дортмунд почетното попадение означи Джейдън Санчо в 77'.

Така " Барселона " ще приключи преди всичко в групата, като сега е на върха с актив от 11 точки. Втори и трети с по 7 точки са " Интер " и " Борусия " Дортмунд, а " Славия " Прага остава на дъното с 2 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР