Барселона победи Бетис с 2:0 в двубой от първия кръг

...
Барселона победи Бетис с 2:0 в двубой от първия кръг
Коментари Харесай

Барсa стартира първенството с победа над Бетис

Барселона победи Бетис с 2:0 в дуел от първия кръг на Ла Лига. Мачът стартира с безмълвие по трибуните на " Камп Ноу " в памет на починалите в терористичния атентат в града преди дни.

Домакините започнаха с упоритостта да се оттърсят въпреки и отчасти от тежките загуби от Реал Мадрид за Суперкупата на Испания предходната седмица.

Още в 4-ата минута Лео Меси овладя топката на границата на наказателното поле и технично завъртя кълбото към далечния горен ъгъл, само че ударът не бе задоволително акуратен. 

В 37-ата минута аржентинецът изведе Барса напред в резултата. Меси се снабди с пространство пред наказателното поле, подаде надясно към Деулофеу, който центрира към нападателя, топката се отклони от крайници на Алин Тоска, а Лео като че ли не докосна кълбото и то влетя в далечния низък ъгъл - 1:0.

Само 3 минути по-късно Жерар Деулофеу се отличи с нова асистенция, а този път Сержи Роберто беше безусловно самичък на точката на дузпата и с лекост направи 2:0.

Второто полувреме мина на по-ниско движение. Футболисите на треньора Ернесто Валверде нямаха доста добър синхрон, изключително щом доближаваха вратата на Антонио Адан.

Все отново до края на дуела каталунците пропуснаха още няколко положителни благоприятни условия да отбележат гол. Меси нацели на три пъти гредата, само че до ново попадение по този начин и не се стигна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР