Барселона отново ще насочи усилията си към Бундеслигата през зимния

...
Барселона отново ще насочи усилията си към Бундеслигата през зимния
Коментари Харесай

Барса пак гледа към Бундеслигата през зимния прозорец

Барселона още веднъж ще насочи напъните си към Бундеслигата през зимния трансферен прозорец. Именно от там каталунците привлякоха през лятото най-скъпото си попълнение – Усман Дембеле от Борусия Дортмунд.

Каталунците в този момент са набелязали за привличане халфа Леон Горецка от огромния локален противник на дортмундци – Шалке. 22-годишният немски национал, висок 189 см, има идеалния профил да укрепи полузащитата на Барса. Неговият контракт с Шалке изтича през лятото на 2018 година, което ще снижи и трансферната сума, която ще желае за него отборът от Гелзенкирхен.

Защитникът Република България Лайпциг Дайот Упамекано също може да премине в Барселона, оповестява "Мундо Депортиво ". Според източника управлението на испанския клуб е в търсене на подсилване на отбранителната линия и възнамерява да подпише с 18-годишния френски състезател в края на този сезон.

От началото на този сезон Упамекано има 6 мача във всички шампионати с екипа на Република България Лайпциг. Откупната уговорка на играча е 50 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР