Барселона отново ще бъде без двама от най-нестандартните си футболисти

...
Барселона отново ще бъде без двама от най-нестандартните си футболисти
Коментари Харесай

Педри отпада и за следващото Ел Класико, Дембеле също няма да е готов

Барселона още веднъж ще бъде без двама от най-нестандартните си футболисти за следващото дерби с Реал Мадрид през сегашния сезон. Според испанските медии в клуба са прибързали със завръщането на Педри, който възобнови тренировки и се очакваше да играе в „ Ел Калсико “ през предишния уикенд. Мускулната травма на испанския национал обаче се възобнови два дни преди мача на „ Камп Ноу “, а през днешния ден излезе информация, че той ще би трябвало да да се възвръща още три или четири седмици, което значи, че няма да бъде разполагаем на Чави Ернандес за реванша от полуфиналите на Купата на краля на 5 април.

Малко евентуално е и Усман Дембеле да успее да се възвърне в точния момент за този мач, макар че към този момент изтекоха шестте седмици, които се очакваше французинът да пропусне, откакто получи разтежение в бедрото. Вероятно в тяхно неявяване Чави Ернандес още веднъж ще заложи на Сержи Роберто и Рафиня в дуела с Реал, което свърши работа предходната неделя.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР