Барселона няма интерес да си върне бившата звезда Лионел Меси,

...
Барселона няма интерес да си върне бившата звезда Лионел Меси,
Коментари Харесай

Възможно ли е завръщане на Меси в Барселона? Лапорта даде отговор

Барселона няма интерес да си върне някогашната звезда Лионел Меси, който напусна " Камп Ноу " през предишното лято и се причисли към ПСЖ.

Аржентинецът си потегли от каталунците поради финансовите усложнения в клуба и невъзможността да подпише нов контракт с клуба. Президентът на " блаугранас " Жоан Лапорта съобщи, че не поддържа връзка с Меси и не го вижда като алтернатива за завръщане в тима.

Испанските медии свързват аржентинеца със завръщане на " Камп Ноу ", само че босът на Барселона опроверга тези клюки.
 Шави има проект
Шави има проект " Б ", в случай че Барса не успее да притегли Халанд

Каталунците набелязаха Маркъс Рашфорд

" Не съм получавал известия от Меси или неговия сътрудник за опцията да се завърне в Барселона. Няма да повдигаме този въпрос. Нямам връзка с него, както беше преди. Напускането му ме накара да се усещам зле персонално, а не по спортни аргументи. Не обмисляме завръщането на Меси. Изграждаме нов тим, с микс от млади и опитни играчи. Но Лео си е Лео и постоянно ще бъде победител ", съобщи Лапорта пред RAC1.

" За мен несъмнено не беше елементарно да си тръгне, само че помислих за клуба и не можех да го изложа на по-голям риск. Мисля, че направихме това, което трябваше да създадем ", добави още той.

Първоначално Барселона изглеждаше изгубена без Меси, само че след идването на Шави каталунците демонстрират непоклатимост.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР