Барселона не успя да се откъсне на 14 точки от

...
Барселона не успя да се откъсне на 14 точки от
Коментари Харесай

Барса последва Реал и загуби о | BGNES

Барселона не съумя да се откъсне на 14 точки от първенеца и втори в класирането на Ла Лига Реал Мадрид, откакто позволи проваляне от Райо Валекано с 1:2 като посетител. В Мадрид каталунците последваха Кралския клуб, който ден по-рано отстъпи на Жирона с 2:4, губейки за трети път от началото на акцията в среща от 31-ия кръг на шампионата.

Райо откри в 19-та минута след асистенция на Алваро Гарсия. В началото на второто полувреме съименникът му Франсиско Гарсия повиши преднината на домакините. Възпитаниците на Шави Ернандес понижиха изоставането си седем минути преди края на постоянното време, когато Роберт Левандовски осъществя дежурното си попадение с екипа на „ блаугранас “. За повече обаче гостите нямаха сили и по този начин изгубиха за трети път от началото на сезона в Ла Лига.

Разликата с Реал остава 11 пункта, седем кръга преди края на акцията. Райо е девети с 43 точки, като е на четири от шестия Виляреал, който е с мач по-малко. В идващия кръг отборът от Мадрид гостува на последния в класирането Елче, до момента в който Барса ще се връща на победния път против Бетис на „ Камп Ноу “.

Останалите резултати:

Атлетико Мадрид – Майорка 3:1

Хетафе – Алмерия 1:2

Селта – Елче 1:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР