Барселона не планира да купува ляв защитник след предстоящата продажба

...
Барселона не планира да купува ляв защитник след предстоящата продажба
Коментари Харесай

Барса дава шанс на юноши, единият от които е с клауза от 200 млн.

Барселона не възнамерява да купува ляв бранител след идната продажба на Люка Дин, твърди Marca. Френският футболист към този момент се сбогува с тима и почитателите и се чака всеки миг да укрепи Евертън.

Вместо това Ернесто Валверде и неговите асистенти са решили да дадат късмет на двама от гениите от дублиращия тим, които сега са с отбора на американското турне. Единият е Марк Кукурейя (с дългата коса) - 20-годишен каталунец, който няколко пъти към този момент води подготовка с първия тим, появи си в един дуел за Купата на Испания, само че по този начин и няма присъединяване в Примера дивисион. Куку, както му викат, записа 26 дуела за Барса Б през предишния сезон в Сегунда дивисион.
Другият е Хуан Миранда - 18-годишен гений от Андалусия, който даже беше титуляр против Тотнъм преди дни. През последната акция той беше на терена единствено в 7 срещи за дубъла, само че пък записа 8 мача в Младежката шампионска лига, където стана отличник с каталунците. Миранда е по-добър в нападателен проект спрямо Куку, а и неотдавна подписа професионален контракт с откупна уговорка от 200 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР