Барселона не може да си позволи да привлече в редиците

...
Барселона не може да си позволи да привлече в редиците
Коментари Харесай

Барселона не може да си позволи Лаутаро Мартинес

Барселона не може да си разреши да притегли в редиците си нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, твърди " Мундо Депортиво ". Каталунците не крият, че желаят да вземат аржентинеца в редиците си, само че за задачата те би трябвало да платят откупната му уговорка, която е в размер на 111 млн. евро. От Интер даже са подготвени да създадат компромис и да пуснат звездата си против 90 млн. плюс някой състезател на Барса, само че и този вид не устройва испанския първенец.

Журналистът Франсеск Агийяр твърди, че финансовото състояние на " Камп Ноу " е много тежко и Барселона не може да си разреши да извади сходна сума в сегашния миг. Клубът изпитва компликации освен поради пандемията от ковид, която засегна съществено всички свързани с футбола, само че и поради невъзможността да продаде на положителни цени част от ненужните си футболисти.

В Барса са подготвени да продадат някого всред Усман Дембеле, Иван Ракитич, Артуро Видал, Артур Мело и Самюел Юмтити, само че за момента или самите играчи отхвърлят да изоставен, или офертите за тях не задоволяват шефовете на " Камп Ноу ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР