Барселона направи обрат и победи Тотнъм с 4:2 за трофея

...
Барселона направи обрат и победи Тотнъм с 4:2 за трофея
Коментари Харесай

Барселона триумфира с Жоан Гампер срещу Тотнъм в мач с два обрата, Кейн не игра

Барселона направи поврат и победи Тотнъм с 4:2 за трофея " Жоан Гампер ", който каталунците провеждат всяко лято преди началото на сезона. Лондончани бяха без своя капитан Хари Кейн, за който се водят договаряния за трансфер в Байерн Мюнхен. 

Двубоят беше извънредно забавен, като в хода му феновете видяха два отбрата. " Блаугранас " поведоха посредством Роберт Левандовски, а до края на първата част гостите направиха поврат с два гола на Оливър Скип. През втората част Феран Торес изравни, а в края на мача Ансу Фати и Ез Абде донесоха триумфа на Барса. 

Домакините поведоха още в 3-ата минута. Тогава Рафиня напредна с топката и центрира към Роберт Левандовски, който пое топката и вкара за 1:0. " Шпорите " изравниха в 24-ата минута. Тогава Иван Перишич откри Джовани Ло Селсо, който шутира в гредата. Топката се озова в Оливър Скип, който не сбърка за 1:1. 

В 36-ата минута Тотнъм направи цялостен поврат. Перишич още веднъж напредна отляво и центрира в наказателното поле, където от втора позиция Скип вкара за 1:2 с глава. 

Барселона стигна до равнене на резултата чак в 81-ата минута. Тогава младата вяра Ламин Ямал проби отдясно и сви топката за Феран Торес, който беше оставен непокрит и вкара за 2:2. 

В 90-ата минута каталунците обърнаха резултата. След неточност в отбраната на англичаните Феран Торес изведе Ансу Фати самичък против Гулиелмо Викарио и испанският национал не сбърка за 3:2. 

В третата минута на добавеното време още веднъж Ямал беше в основата на гола. Младокът откри Фермин Лопес, а той подаде към Ез Абде, а последният оформи крайния резултат. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР