Барселона надви трудно Реал (Мадрид) с 3:2 в приятелски мач,

...
Барселона надви трудно Реал (Мадрид) с 3:2 в приятелски мач,
Коментари Харесай

Барса надлъга Реал в генералната репетиция за Суперкупата

Барселона надделя мъчно Реал (Мадрид) с 3:2 в другарски мач, което бе въведения към първото Ел Класико за сезона - борбата за Суперкупата на Испания. Барса обаче подвигна трофея " Интернешънъл чемпиънс къп ". Двубоят може да се окачестви като необикновено шоу за феновете на " Хард Рок " в Маями. Той предложи непрестанни избухливи офанзиви към двете порти, доста голове и доста пропуски в характерен жанр за двата испански гранда, написа Sporta.bg.

Лионел Меси още веднъж вкара на Реал и поведе каталунците в резултата още в 4-ата минута. След още 3 минути Ракитич удвои задатъка на Барса. И двете попадения паднаха след асистенции на Неймар. До края на полувремето обаче " кралският клуб " се съвзе и прониза на два пъти вратата на Силесен. Головете бяха дело на Матео Ковачич и младата звезда Марко Асенсио.

Барса поведе още веднъж в резултата в 50-ата минута посредством Жерар Пике, който постави точка на разногласието. До края на дуела феновете не можеха да поемат въздух. Атаките се редуваха една след друга, спасяванията на вратарите бяха феноменални, а някои от пропуските бяха фрапантни. Най-големият бе сътворен от Неймар. Той преодоля Навас и остана на празна врата. Макар и притиснат от няколко бранители в бяло, Ней не съумя да уцели очертанията.

Така Барса има самочувствието преди същинската борба за Суперкупата на Испания на 13 август (неделя). Реваншът ще е на " Сантяго Бернабеу " три дни по-късно.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР