Барселона надигра драматично с 4:2 като гост състава на Бетис

...
Барселона надигра драматично с 4:2 като гост състава на Бетис
Коментари Харесай

Барселона пропиля два гола аванс, но записа драматичен успех срещу Бетис

Барселона надигра трагично с 4:2 като посетител състава на Бетис в един от най-интригуващите конфликти от 21-ия кръг на Ла Лига и по този метод записа трети следващ триумф в испанското състезание.

Големият воин за " каталунците " в този дуел се споделяше Феран Торес, който осъществя своя първи хеттрик с екипа на " блаугранас "

На " Бенито Виямарин " момчетата на Шави нанесоха първия удар в 21-ата минута, когато Педри беше изведен зад домакинската защита и асистира на Торес, който на опразнена врата нямаше по какъв начин да сбърка за 1:0.

В края на първото полувреме гол на Роберт Левандовски беше анулиран поради засада след интервенция на ВАР, само че единствено броени след почивката Барса въпреки всичко удвои задатъка си, а още веднъж прецизен за отбора беше Феран Торес.



Футболистите на Бетис обаче надалеч не се бяха предали и единствено в границите на три минути сред 56-ата и 59-ата съумяха да се върнат в мача след две попадения на Иско, който беше изтърван от гостуващата защита и собственоръчно изравни за 2:2.

Равенството в резултата се задържа до последната минута на постоянното време, когато Жоао Феликс още веднъж изведе Барселона напред с прекрасен изстрел с външен фалц от границата на наказателното поле, а в продължението на срещата още веднъж Феран Торес означи, с цел да оформи крайното 4:2, а с това и своя хеттрик.

С този триумф " каталунците " събраха 44 точки и остават на третото място в подреждането на Ла Лига, до момента в който Бетис продължава да бъде на 9-ото място с 31 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР