Барселона може да продаде централния защитник Самюел Юмтити, ако успее

...
Барселона може да продаде централния защитник Самюел Юмтити, ако успее
Коментари Харесай

Барса продава Юмтити, ако вземе Шкриняр

Барселона може да продаде централния бранител Самюел Юмтити, в случай че успее да си обезпечи услугите на Милан Шкриняр от Интер, написа " Мундо Депортиво ". Каталунците имат сериозен интерес към словака и ще опитат да го вземат в редиците си през лятото, може би даже в комплект с Лаутаро Мартинес, който е главната трансферна цел на клуба.

Юмтити от много време е спряган за трансфер. Французинът получи поредна травма откогато е на " Камп Ноу ". Той пострада още на втората самостоятелна подготовка, откакто футболистите в Испания получиха позволение да възобновят занимания след дългата отмора поради пандемията от ковид. Заради непрекъснатите си проблеми бранителят е записал единствено 16 мача от началото на акцията.

От Барса считат да предложат Юмтити на Интер като разменна монета за Шкриняр. Смята се обаче, че " нерадзурите " не са изключително склонни на сходна договорка. Така може да се наложи Барса да търси различен покупател за французина, с цел да събере средства за привличането на словака.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР