Барселона извоюва втора поредна победа от началото на сезон 2017/2018,

...
Барселона извоюва втора поредна победа от началото на сезон 2017/2018,
Коментари Харесай

Везенков не вкара, но Барса пак спечели

Барселона извоюва втора поредна победа от началото на сезон 2017/2018, откакто късно нощес надделя Ховентут като посетител със 74:72. Мачът в Бадалона бе извънредно завладяващ. Българският национал Александър Везенков оказа помощ за триумфа на отбора си, като игра общо малко над 19 минути. Изненадващо, той не се регистрира с нито един кощ, само че пък овладя 5 битки, направи 4 асистенции и открадна 1 топка.

Най-резултатен за гостите бе Кевин Серафин с 14 точки, а Раким Сандърс добави още 13 за успеха. Саулиус Кулвиетис вкара 16 за Ховентут, само че те не стигнаха за нещо по-значимо. 

Барса водеше съвсем през целия дуел като се изключи няколко минути в третата част, само че по този начин и не се откъсна напред в резултата. В средата на последния интервал се стигна до цели 10 точки задатък за каталунците, само че серия от 7:0 за домакините върна интригата във финалните моменти. Тома Юртел от наказателната линия съумя да резервира нежната преднина за Барса в заключителните секунди и по този начин донесе втората победа от началото на акцията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР