Барселона избегна един от най-срамните си провали за Купата на

...
Барселона избегна един от най-срамните си провали за Купата на
Коментари Харесай

Барселона се размина с голям резил за Купата на Краля

Барселона избегна един от най-срамните си провали за Купата на Краля. Каталунците минаха през продължения, преди да съумеят да пречупят съпротивата на третодивизионния Интерсити с 4:3 в зрелищен мач от 1/16-финалите, игран на ст. " Антонио Солана " в Аликанте.

Роналд Араухо даде задатък на каталунците в 4-ата минута, когато Пабло Торе центрира от ъглов удар и присъединилият се в офанзива защитник Роналд Араухо с плонж прати топката в мрежата. Тимът на Шави изцяло владееше събитията през първата част. Но изпусна да удвои, а в 59-ата Ориол Солдевиля изравни.

В 66-ата минута Усман Дембеле вкара за 1:2 и това - сигурно, към този момент трябваше да пречупи абсолютния новобранец. Но домакините отвърнаха с нов гол на Солдевиля 16 минути преди края на постоянното време. Кристо Ромеро центрира от левия фланг в пеналтерията на „ блаугранас “, а голмайсторът Солдевила с глава осъществя второто си попадение в мача.

Три минути по-късно съставът на Шави Ернандес за трети път поведе. Ниско прострелно центриране по земя на Жорди Алба в наказателното поле на Интерсити стигна на далечната греда до Рафиня, който с едно допиране я прати в опразнената врата.

В 86-ата отборът на Густаво Сивиеро за трети път вкара изравнително попадение. След разиграването на бърза контраофанзива, Кристиан Ерера изведе Солдевила очи в очи със стража на Барса и нападателят на Интерсити, който е младеж на каталунците, с изстрел под плонжа му оформи своя хеттрик.

Така срещата влезе в две продължения, в които воин за гостите се трансформира Ансу Фати, отбелязвайки в 104-ата минута след подаване на Рафиня в наказателното поле на третодивизионния отбор и гостите въпреки всичко не престават напред в шампионата за купата.

Други резултати:

Логронес - Реал Сосиедад 0:1

Понтеверда - Майорка 0:2 след прод.

Линарес - Севиля 0:5

Овиедо - Атлетико Мадрид 0:2

Алавес - Валядолид 1:0.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР