БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти

...
БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти
Коментари Харесай

Треньорът на Мадрид Карло Анчелоти има проблеми с испанската данъчна служба. Той се присъединява към славен списък

БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се трансформира в най-новата високопоставена футболна фигура, която попадна под контрола на испанските управляващи за това, че не е платил справедливия си дял от налозите.

Въпреки че италианският управител към момента може да завоюва делото си в съда или да подписа договорка, с цел да избегне правосъден развой, Испания не трепна, когато би трябвало да се изправи против суперзвезди като Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо – и даже поп икона Шакира — през последното десетилетие за това, че се пробваха да скрият част от облагите си.

Постоянният поток от звезди, които бяха изправени пред арбитър като данъчни измами, съответства с бавното възобновяване на Испания от мъчителна икономическа рецесия спад от 2008-13 година по време на световната криза.

Испания избегна унизителната избавителна стратегия, която Португалия и Гърция трябваше да одобряват, само че понижи обществените си разноски за публично обучение и здравни услуги. Това съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР