БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — Поредното слабо представяне на Барселона при

...
БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — Поредното слабо представяне на Барселона при
Коментари Харесай

Шави под натиск, докато Барселона гостува на Валенсия след две поредни поражения

БАРСЕЛОНА, Испания (АП) — Поредното едва показване на Барселона при провалянето от скромния Антверпен усили натиска върху Шави Ернандес да обърне нещата.

Загубата с 3-2 в Белгия в сряда не означаваше доста на процедура. Последният колективен мач на Шампионската лига пристигна с Барселона, която към този момент си обезпечи място в елиминациите за първи път от три сезона.

Въпреки това, Шави сигурно можеше да употребява добър резултат, тъй като беше изпълнен със звезди тимът преди малко беше надигран от водача в испанското състезание Жирона с 4-2 предишния уикенд, крах, който нанесе удар на националната отбрана на купата.

След рухване в Антверпен, който приключи групата на последно място, основаните в Барселона спортни вестници откриха огън против тима си. „ Без амнистия “ беше заглавието на Mundo Deportivo, до момента в който Sport излезе с „ Стига! “

„ Поражението, което в действителност нарани, беше това против Жирона “, сподели Шави тази седмица, откакто се опита да откри светлата страна на препъван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР