БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Докато Реал Мадрид се бори за

...
БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Докато Реал Мадрид се бори за
Коментари Харесай

Жирона може да продължи напред в надпреварата за испанската лига със съперници за титлата в Саудитска Арабия за Суперкупата

БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Докато Реал Мадрид се бори за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия, Жирона има късмет да се реалокира пред своя противник в преследването на купата в испанското състезание.

Жирона има за цел да продължи изненадващото предизвикателство за купата, когато гостува на ниския Алмерия, с цел да стартира втората половина на сезона в лигата в неделя.

Каталунският клуб, отчасти притежаван от собствеността на Манчестър Сити Абу Даби и квалифициран от Мичел Санчес, е еднакъв по точки с Мадрид в горната част на таблицата.

Жирона завоюва 15 победи, в това число скорошни победи над Барселона и Атлетико Мадрид, в 19 кръга и единствено една загуба от Мадрид през септември. Тези победи над безконечните кандидати помогнаха на Жирона да усили разликата от седем точки пред Барселона и 10 точки пред Атлетико.

Алмерия, в това време, се намира в дъното на класирането, откакто мина без победа през всичките 19 кръга в първия си сезон още веднъж в най-високия дивизион. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР