БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Адвокатът, представляващ жената, за която се

...
БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Адвокатът, представляващ жената, за която се
Коментари Харесай

Адвокатът на предполагаемата жертва на Дани Алвеш подаде правна жалба, след като видеото се разпространи в социалните медии

БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Адвокатът, представляващ дамата, за която се твърди, че е била полово нападната от бразилския футболист Дани Алвес, подаде правна тъжба с испанските управляващи след видео, публикувано в обществените медии, за което се оповестява, че разкрива самоличността на нейния клиент.

Естер Гарсия, юристът на хипотетичната жертва, сподели пред Асошиейтед прес в петък, че нейният офис е подал правната тъжба. Испанският вестник La Vanguardía сподели, че Гарсия е подал жалбата в каталунската полиция в Барселона.

Във видеото са показани хипотетични изображения на младата жена дружно с информация, за която се допуска, че разкрива нейното име и други персонални данни.

Испанската държавна прокуратура в Барселона сподели на АП, че проучва видеото, с цел да види дали има учредения за започване на публично следствие. Испанският закон не разрешава публикуването на материали, разкриващи самоличността на някого, без неговото единодушие.

Прокуратурата също изиска от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР