Барселона има ново дете чудо - Ламин Ямал, който само

...
Барселона има ново дете чудо - Ламин Ямал, който само
Коментари Харесай

Шави: Ямал ми напомня на Меси

Барселона има ново дете знамение - Ламин Ямал, който единствено на 16 години припомня за капацитета, с който Лионел Меси изгря на международната сцена със същата фланелка преди две десетилетия.

Момчето, което през юли навърши 16 години, от началото на сезона към този момент има повече минути по отношение на целия минал сезон, когато беше още на 15 години. Той се появи в единствения мач в Шампионската лига и в седем мача в Ла Лига, където към този момент направи три асистенции.
 Майорка - Барселона 2:2 в мач от Ла Лига
Майорка спря победната серия на Барселона в Ла Лига

Вижте детайлности

Затова преди утрешния мач със Севиля Шави Ернандес приказва за смисъла, което този младеж може да има в Барселона, само че и за отношението на всички в клуба към него, което би трябвало да е безупречно.

" Ламин е ловък футболист, той основава играта и по тази причина би трябвало да го използваме, а не да го подценяваме. Напомня на Меси, на Дембеле... би трябвало да използваме опциите му, с цел да може целият тим да играе по-добре. Да го захраним с топки и да играе на терена. Трябва да се грижим за него, както Рийкард се грижи за Меси, това е добър образец. Трябва да внимаваме с минутите, с физическите старания... значимото е, че той може да ни помогне в доста мачове ", сподели Шави.
 Испанската полиция погна Барселона по случая
Испанската полиция погна Барселона по случая " Негрейра "

Днес бяха претърсени офисите на Съдийската комисия в търсене на доказателства по случая
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР