Барселона и Севиля играят при резултат 0:0 в дербито на

...
Барселона и Севиля играят при резултат 0:0 в дербито на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Севиля 0:0, равностоен сблъсък

Барселона и Севиля играят при резултат 0:0 в дербито на кръга в Ла Лига.

Каталунците започнаха да управляват протичащото се на терена и да търсят пролуки в отбраната на противника. В седмата минута Феран Торес получи пространство за изстрел от отдалеченост, само че прати топката над вратата.

Дембеле пък бързо стартира да демонстрира, че се намира в отлична форма и да тормози бранителите на Севиля. В 12-ата минута той проби отдясно и центрира към Френки де Йонг. Нидерландецът засече с глава, само че кълбото отиде над вратата.

Гостите не създаваха нищо в предни позиции, а в 25-ата минута контраофанзива на каталунците не бе употребена по най-хубавия метод. Педри откри превъзходно Дембеле. Французинът напредна и влезе в наказателното поле, само че не съумя да стреля.

Темпото не беше изключително високо в идващите минути, като първият прецизен удар пристигна едвам в 41-ат минута. Феран Торес беше негов създател, само че ударът беше слаб и не затрудни Боно.

БАРСЕЛОНА - СЕВИЛЯ 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Барселона : Тер Стеген, Дани Алвеш, Араухо, Пике, Жорди Алба, Бускетс, Ф. Де Йонг, Педри, Дембеле, Феран Торес, Обамеянг;

Севиля : Боно, Ванас, Кунде, Диего Карлос, Рекик, Гудели, Жордан, Ракитич, Ламела, Окампос, Марсиал;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР