Барселона и Реал Мадрид не се победиха в първото Ел

...
Барселона и Реал Мадрид не се победиха в първото Ел
Коментари Харесай

Предпазливостта на Барселона и Реал Мадрид лиши Ел Класико от победител

Барселона и Реал Мадрид не се победиха в първото Ел Класико за сезона. Двата отбора приключиха 0:0 в среща, която не може да бъде поставена измежду най-атрактивните. Тя обаче бе по-специална за капитана на мадридчани Серхио Рамос, който се трансформира в играча с най-вече Ел Класико зад тила си - 43.
За първи път от 17 години насам Ел Класико завърша при нулево тъждество. За последно това се случи на 22 ноември 2002 година. По този метод двата отбора остават с еднакъв брой точки на върха в класирането в Ла лига, само че поради по-добрата си голова разлика каталунците са преди всичко. Мачът бе отсрочен от 26 октомври за през днешния ден поради политическата конюнктура в Каталуня, като срещата се организира под доста засилени ограничения за сигурност.
Повече детайлности - вижте в Sportlive.bg.
КАКВО съдебна експертиза СЛУЧВА ПРЕДИ СРЕЩАТА? 
17:00 - В испанските медии се появи информация. че Реал Мадрид е дошъл в каталунската столица Барселона с рейсове, на които е липсвала емблемата на клуба и с забавен надпис върху возилата - каква е повода и какви са били надписите - вижте тук.
17:20 - Тазвечерното дерби ще бъде паметно за капитана на Реал - Серхио Рамос, който ще излезе еднолично на върха в класацията з а най-вече изиграни Ел Класико .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Барселона и Реал влизат в мача с идентичен брой точки и видимо еднообразно въодушевление. В предходния кръг и двата отбора не съумяха да се преборят за трите точки, само че виновност за това имат противниците на двата отбора - надлежно Реал Сосиедад и Валенсия, които играха мощно.
В последните си срещи " блауграна " и Реал Мадрид вървят ръка за ръка - 4 победи и 1 тъждество в последния кръг тъкмо преди зрелището в сряда вечер.  Определено в лагера на " кралете " ще има повече напрежение, откакто в последните години не записват положителни резултати против огромния си противник, изключително на " Камп Ноу ". Това важи с цялостна мощ за дуела от шампионата през предходната година, когато без Лионел Меси Барселона разруши звездната селекция на " белия балет " с 5:1.
В Реал имат и значително кадрови проблеми, като с изключение на Еден Азар, мача поради травма пропуща и Марсело. Вместо него през днешния ден ще играе Менди, а по какъв начин ще бъде сменен Азар още не е ясно. Има две благоприятни условия - промяна на позициите и стартиране на Родриго, Винисиус и даже Иско. Втората е прекосяване към игра с двама нападатели и излизане на Модрич зад тях. Барселона пък ще бъде през днешния ден без контузените Усман Дембеле и Артур. Това обаче не са съдбовни загуби.
Двубоят Барселона - Реал Мадрид може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg и да четете всичко забавно към конфликта тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР