Барселона и Реал (Мадрид) не се отказват от Суперлигата. Въпреки

...
Барселона и Реал (Мадрид) не се отказват от Суперлигата. Въпреки
Коментари Харесай

Лапорта обяви кога стартира Суперлигата, 15 отбора са готови да се включат веднага

Барселона и Реал (Мадрид) не се отхвърлят от Суперлигата. Въпреки че множеството други европейски грандове са трансформирали мнението си и към този момент не се интересуват от сформирането на нова конкуренция, испанците настояват, че има редица клубове, които биха желали да играят в Суперлигата.

" Ако Суперлигата не стартира от идващия сезон, тя ще стартира от 2025/26. " Всеки клуб ще получи 100 милиона евро, а тези пари не могат да бъдат извоювани даже със продобиване на Шампионската лига ", сподели президентът на Барселона Жоан Лапорта.
 Шави: Всичко с душeвността ми е наред
Шави: Всичко с душeвността ми е наред

" Не съм изтощен "

" Освен Барса и Реал ще има италиански клубове: Интер, Милан, Наполи и Рома. Също по този начин френски тимове като Марсилия и три португалски тима, Спортинг, Бенфика и Порто, които биха се радвали да дойдат. А има и холандски тимове. (Аякс, Фейенорд и ПСВ) и белгийските Клуб Брюж и Андерлехт ", показва Лапорта.

Първият човек на Барселона има вяра, че англичаните ще влязат по-късно в Суперлигата.

" Не мисля, че англичаните ще се съгласят да дойдат незабавно и ние желаеме те да се причислят към нас и сме водили доста диалози с Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм. Всички тези клубове, някои от които сега са за продажба, демонстрират интерес ", сподели Лапорта и разкри, че ПСЖ е отказал да взе участие в Суперлигата, тъй като " имал мощна позиция в УЕФА ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР