Барселона и Манчестър Юнайтед изиграха много открит и интересен за

...
Барселона и Манчестър Юнайтед изиграха много открит и интересен за
Коментари Харесай

Гол на Неймар повали Манчестър Юнайтед в САЩ

Барселона и Манчестър Юнайтед изиграха доста открит и забавен за наблюдение дуел, приключил с минимална победа за каталунците с 1:0. Единственото попадение в срещата от " Internationals Cup ", означи интензивно спряганият за трансфер в ПСЖ - Неймар.

Нападателят се разписа през първото полувреме, възползвайки се от неточност на Валенсия в наказателното поле, който съумя да пресече извеждащ пас на Меси, само че по-късно загуби, с цел да може бразилецът да осъществя победния гол.

Мачът предложи куп положения за гол, най-много през първото полувреме, в което двамата вратари - Яспер Силесен и Давид Де Хеа, демонстрираха забележителни умения. Последният на няколко пъти отрази удари на огромните звезди Луис Суарес, Неймар и Лионел Меси, до момента в който пред другата врата Силесен попречи на Лукаку, Погба и Рашфорд, които имаха положителни благоприятни условия да осъществят.

През втората част Мунир пропусна най-чистото състояние за каталунците, откакто останал очи в очи против аварийния вратар Серхио Ромеро, не съумя да го преодолее. Антони Марсиал пък опита да изравни с техничен удар пред наказателното поле, само че без триумф.

 Снимка 305760
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР