Барселона и Интер се интересуват от нападателят на Арсенал –

...
Барселона и Интер се интересуват от нападателят на Арсенал –
Коментари Харесай

Два европейски гранда изкушават Обамеянг

Барселона и Интер се интересуват от нападателят на Арсенал – Пиер-Емерик Обамеянг, оповестява Daily Express.

Барса са подготвени да вземат габонеца, което ще покрие финансовите загуби на „ артилеристите “, които се обрисуват поради идното безучастие на тима в Шампионската лига от есента. За предходната акция лондончани регистрираха загуби в размер на 27.1 милиона паунда.

Поражението от Олимпиакос на 1/16-финалите в Лига Европа ги лиши от 8 милиона паунда, които щяха да влязат в касата на клуба при класиране на 1/8-финалите.

Обамеянг, който е лидер в голмайсторската листа на Висшата лига, паралелно с Джейми Варди от Лестър, е с изтичащ контракт през идващото ляво.

Клубното управление се стреми да си обезпечи подписа му под нов договор, само че финансовите искания на стрелеца може да се окажат проблем.

Каталунският гранд следи изкъсо обстановката и е кадърен да изкуши тарана освен с по-добри параметри по контракт, а и с постоянно присъединяване в най-престижния европейски клубен шампионат.

Интер е другият кандидат, който е набелязал капитана на Арсенал и е подготвен да се възползва, в случай че Барселона задейства откупната уговорка на Лаутаро Мартинес, която е 94 милиона паунда.

Мениджърът на тима от северен Лондон – Микел Артета твърди, че някогашният амулет на Борусия Дортмунд е извънредно значим за бъдещите му проекти и, че ще сторят всичко по силите си, с цел да го задържат.

„ Той е най-важният ни състезател. Няма подозрение по отношение на въздействието му в тима. Аз и клубът ще опитаме всичко допустимо, с цел да го убедим да остане с нас “, споделя испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР