Барселона и Интер направиха 3:3 във великолепен сблъсък на Камп

...
Барселона и Интер направиха 3:3 във великолепен сблъсък на Камп
Коментари Харесай

Барселона и Интер направиха 3:3 в луд спектакъл

Барселона и Интер направиха 3:3 във превъзходен конфликт на „ Камп Ноу “. Ремито прави повече работа на Интер, който е на победа от класиране за елиминациите. Нерадзурите имат три точки повече от Барса два мача преди края на груповата фаза. Ако се случи по този начин, каталунците ще отпаднат за втори следващ път в тази фаза.

Интер удари греда и имаше отличен късмет да поведе, само че Тер Стеген избави. Усман Дембеле обаче се разписа за 1:0 в интерес на Барселона в 40-ата минута. Интер обърна до 1:2 за 13 минути след почивката посредством Барела и Мартинес.

В 82-ата минута Роберт Левандовски изравни – 2:2. Това беше неговият 90-и гол в шампионата, като повече имат единствено Кристиано Роналдо и Лионел Меси. В 89-ата минута обаче Госенс вкара за 2:3. Във втората минута на добавеното време още веднъж Левандовски изравни. В минутите до края Аслани се озова самичък против Тер Стеген, само че вратарят избави. Той се намеси още веднъж минута по-късно, с цел да спре нов удар на Госенс.

В другия мач в групата победи Виктория Пилзен с 4:2. Баварците поведоха с 4:0 още през първото полувреме, след което си взеха отмора. Така чешкият отбор стига до две попадения, с цел да направи резултата по-приемлив. Головете за Байерн вкараха Мане, Мюлер и. За Виктория осъществиха Влканова и Климент. С триумфа баварците се класираха за елиминациите.

Останалите резултати:
Атлетико Мадрид – Брюж 0:0
Тотнъм – Айнтрахт Франкфурт 3:2
Байер Леверкузен – Порто 0:3
Спортинг Лисабон – Марсилия 0:2

В горните мачове имаше общо 8 червени картона, 4 от които в Лисабон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР