Барселона и Атлетико Мадрид ще влязат в битка за бранителя

...
Барселона и Атлетико Мадрид ще влязат в битка за бранителя
Коментари Харесай

Барселона отново ще се пробва за бранител на Атлетик Билбао, в Мадрид също го искат

Барселона и Атлетико Мадрид ще влязат в борба за бранителя на Атлетик Билбао Иниго Мартинес през идващото лято, оповестява вестник “Спорт ”. Централният защитник бе трансферна цел на каталунците през летния трансферен прозорец на 2022-а, само че тогава до договорка не се стигна, а на “Камп Ноу ” избраха да привлекат Жул Кунде от Севиля. Сега обаче договорът на Мартинес изтича и той може да дойде без пари. 

От Барселона още веднъж са декларирали желанието си да го вземат, само че значително възможна договорка зависи от това по какъв начин ще се развият проблемите на каталунците към финансовия феърплей и компликациите с регистрирането на нови играчи. От Атлетико също са се свързали с Мартинес и са говорили с него, само че той избира да отиде при каталунците и по-скоро ще изчака да види по какъв начин ще се развият нещата с тях.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР