Барселона гостува на в отложен мач от 2-ия кръг на

...
Барселона гостува на в отложен мач от 2-ия кръг на
Коментари Харесай

Съставите на Атлетик Б и Барселона, Гризман е титуляр

Барселона гостува на в отсрочен мач от 2-ия кръг на Ла Лига, който може да изкачи каталунците в топ 3 на класирането. Тимът на е 5-и с 28 точки, само че при победа ще задмине и.

Домакините от Билбао са с нов треньор в лицето на Марселино Гарсия Торал. Той размени, който беше уволнен преди няколко дни, макар че баските завоюваха на " " против (1:0).

Барса е в серия от 6 мача без загуба в шампионата (4 победи и 2 равенства), а през уикенда се наложи мъчно с 1:0 над новобранеца. Със същия резултат " блауганас " изгубиха предходните си две гостувания на Атлетик, а преди този момент двата тима направиха и нулево тъждество в Билбао, т.е. Барса няма гол в нито един от най-скорошните си три мача на " Сан Мамес ". В същото време, провалянето при започване на февруари е единственото за Барселона в последните 17 мача против този противник в Ла Лига.

Атлетик се показва на приливи и отливи през сегашния сезон, само че рядко получава голове на своя стадион. Любопитен факт е, че нито един от последните петима треньори на " лъвовете " не е дебютирал в Ла Лига със загуба и Марселино ще се опита да продължи тази наклонност.

Ла Лига 2 кръг, сряда 6 януари  Атлетик Билбао 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР