Барселона е най-новият играч в предстоящата да се разгори трансферна

...
Барселона е най-новият играч в предстоящата да се разгори трансферна
Коментари Харесай

Барса също пожела бунтуващ се за пари ас на Тотнъм

Барселона е най-новият състезател в идната да се разгори трансферна борба за централния защитник на Тотнъм Тоби Алдервейрелд. Според вестник „ Индипендънт” каталунският гранд ще даде сериозен отпор на Манчестър Юнайтед, който съществено напъва за подписа на белгиеца.

Звездата на „ шпорите” напълно скоро ще навърши 29 години и към този момент месеци наред не може да се разбере с управлението за удължение на своя договор. Настоящото съглашение е със период до юни 2020 година, като бранителят упорства за фрапантно нарастване в заплатата, което би разрушило наложената конструкция на възнагражденията. Към момента Алдервейрелд получава по 50 хиляди паунда седмично, като претенциите му са за най-малко двойно нарастване.

По данни на британските медии Тотнъм разполага с едностранна алтернатива за удължение на договора му с 12 месеца, която най-вероятно ще бъде оползотворена, с цел да обезпечи на лондончани по-тлъста трансферна сума през лятото на 2018 година. В съглашението обаче имала и освобождаваща уговорка, която би разрешила на възможните купувачи да завлечен Алдервейрелд против 25 милиона паунда.

В момента бранителят на Тотнъм се възвръща от травма и ще се завърне в игра най-вероятно в първите дни от март. Бившият ас на Аякс пострада през ноември 2017 година и от този момент не е стъпвал на терена.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР