Барселона е на загуба от 481млн.евро, съобщава сайтът на клуба.

...
Барселона е на загуба от 481млн.евро, съобщава сайтът на клуба.
Коментари Харесай

Барселона с катастрофални загуби

Барселона е на загуба от 481млн.евро, оповестява уеб сайтът на клуба.

Борда на шефовете разгласи на съвещание бюджет от 765 милиона евро за настоящия сезон, само че той към момента не е утвърден. За въпросния бюджет може да бъде дадена зелена светлина на Общо заседание на членовете в средата на октомври.

Също по този начин Барселона разгласи, че на 6-ти октомври ще се извърши цялостна инспекция на клуба, с цел да се открият аргументите за икономическата рецесия. Именно заради финансови проблеми, каталунците не можаха да подпишат нов контракт с Лионел Меси, който мина в Пари Сен Жермен. Президентът на клуба Жоан Лапорта също регистрира общ дълг от 1,3 милиарда евро, а на 20-ти август стана известно, че Барселона ще тегли нов заем в размер на 455 милиона евро.

Съставът, воден от Роналд Куман, има 7 точки в първите три мача от Ла Лига. В Шампионската лига отборът загуби на “Ноу Камп” от Байерн Мюнхен с 0:3, което сложи съществени въпросителни по отношение на бъдещето на нидерландския ментор. Според разнообразни източници обаче, на днешното съвещание на шефовете, контракта на Куман не е бил обсъждан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР