Барселона е много близо до финала в Шампионската лига след

...
Барселона е много близо до финала в Шампионската лига след
Коментари Харесай

Валверде: Меси кара съперниците ни да се страхуват

Барселона е доста покрай финала в Шампионската лига след безапелационната победа над Ливърпул с 3:0. Старши треньорът на каталунците Ернесто Валверде не пропусна да засипе с похвали Лионел Меси, който вкара два от головете, само че предизвести, че реваншът на " Анфийлд " няма да е по никакъв начин елементарен.

" В такива мачове всеки от тимовете се пробва да наложи своя метод на игра. Понякога противникът господства и би трябвало да умееш да се оправиш с това. Беше мъчно, само че вкарахме три гола и се надяваме да не загубим преднината си в реванша. Ливърпул има огромна класа и остават още 90 минути. Знаем какво ни чака. Миналата година имахме задатък от три гола след първия четвъртфинал, само че отпаднахме. Интригата е жива, а Ливърпул ще направи живота ни сложен ", съобщи Валверде, припомняйки си за загубата с 0:3 от Рома.

" На почивката внесохме някои корекции, които ни помогнаха през второто полувреме. Никога не мисля за резултата. 1:1 също може да бъде добър резултат, всичко зависи от хода на самия мач. Днес трябваше да вложим доста старания за успеха и се веселя, че го направихме ", продължи наставникът на Барса.

" Знаем на какво е кадърен Меси, само че той не стопира да ни удивлява. Лео е нашият капитан, той е индивидът, който сменя ритъма на игра. Днес още веднъж неговите ходове взеха решение мача и ни изведоха до успеха. Прекият свободен удар беше надалеч от вратата и не знаех дали Меси ще стреля. Нямам визия по какъв начин го прави, само че постоянно съумява да блесне тъкмо тогава, когато най-вече имаме потребност от това. Лео всява възприятието на боязън в нашите съперници ", показа Валверде.
Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 1 май  Барселона 3:0краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР